Sabina Electronice - livrare produse

Produsele livrate prin Curierat Rapid sunt livrare direct la adresa destinatarului. Produsele pot fi livrate numai in aria de acoperire a serviciului nostru de curierat. Daca ati ales varianta de expediere prin Curier Rapid, veti fi contactat telefonic pentru a stabili daca produsele se pot livra catre dumneavoastra prin aceasta metoda. In pagina cu informatii despre expediere va fi afisata adresa de expediere si adresa de facturare, aceleasi cu cele declarate la inregistrarea ca utilizator al acestui site. Ai optiunea de a adauga si alte adrese la care se poate face expedierea produselor. Este obligatoriu ca datele furnizate sa fie identice cu datele din actul de identitate ale destinatarului.


livrare

Pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, iti recomandam sa alegi o adresa de expediere unde avem siguranta ca va putem gasi pentru livrarea produselor. Astfel, deoarece programul de expedieri este in general intre orele 10 - 17, in zilele din timpul saptamanii, poti alege ca livrarea produselor sa se faca la adresa unde iti desfasori activitatea (de exemplu: la serviciu) in acest interval de timp.

In cazul in care adresa de livrare nu este in aria acoperita de serviciul de curierat rapid, livrarea se va realiza prin intermediul Postei Romane. Localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid sunt prezentate aici: nemoexpres

In functie de preferinte, te rugam sa alegi varianta de expediere cea mai convenabila.

Durata - Comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere de noi in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmarea disponibilitatii pe stoc a produselor comandate. Expedierea se va face in maxim 48 de ore lucratoare prin varianta de expediere prin Curierat Rapid.

Nota: Pentru comenzi mai mari de 1500 RON livrarea este GRATUITA !

Taxe: Pentru comenzi mai mici de 1500 RON, costul expedierii este 25 RON prin varianta de expediere prin Curierat Rapid.

Nota: Costurile de expediere mentionate mai sus sunt calculate in functie de tarifele companiei de curierat, pentru o greutate de pana la 1 kg a coletului cu produsele comandate. Pentru colete care depasesc aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a recalcula aceste costuri. Astfel, la costurile de expediere mentionate mai sus se va adauga 1,2 RON pentru fiecare Kg sau fractiune de Kg suplimentar. Valoarea exacta a taxelor de expediere va va fi comunicata odata cu confirmarea livrarii, cand se cunosc valorile greutatii si volumului produselor comandate.


Produse livrate prin Posta Romana - serviciul Coletarie

livrare

Aceste produse pot ajunge in orice localitate din tara.Timpul de livrare este de 5-7 zile lucratoare.

Daca ai ales varianta de expediere prin serviciul coletarie Posta Romana, vei primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului. Trebuie sa te deplasezi la Oficiul postal de unde, prezentand actul de identitate si platind cotravaloarea pachetului, iti poti ridica produsele. Daca nu primesti instiintarea in cutia postala, iti recomandam sa verifici la Oficiul Postal de care apartii primirea coletului in 3-5 zile de la momentul cand ai fost informat prin email ca s-a efectuat livrarea coletului.

ATENTIE! Coletele sunt pastrate la Oficiul Postal timp de numai 10 (zece) zile calendaristice dupa care sunt returnate. Coletele returnate pentru neridicare nu te exonereaza de plata taxelor postale tur / retur, adica 15 + 15 = 30 RON.

Durata - Comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere de noi in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmarea disponibilitatii pe stoc a produselor comandate. Expedierea se va face in maxim 4-7 zile lucratoare in orice loc din Romania (conform Postei Romane) prin serviciul coletarie Posta Romana.

Nota: Pentru comenzi mai mari de 1500 RON livrarea este GRATUITA !

Taxe: Pentru comenzi mai mici de 1500 RON costul expedierii este de 25 RON in tara si 15 RON in municipiul Craiova.Nota: Costurile de expediere mentionate mai sus sunt calculate in functie de tarifele Postei Romane pentru o greutate de pana la 1 kg a coletului cu produsele comandate.Pentru colete care depasesc aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a recalcula aceste costuri. Valoarea exacta a taxelor de expediere o sa fie comunicata odata cu confirmarea livrarii, cand se cunosc valorile greutatii si volumului produselor comandate.