HP 15 CELERON N4020 4GB 1TB UMA DOS

0 opinii Comenzi (0)
1.491,55RON
Fără TVA: 1.253,40RON
Producător:
Cod produs: 2W1M9EA
Disponibilitate: Rezervare
Vizualizat 1 data

Descriere produs

HP 15 CELERON N4020 4GB 1TB UMA DOS

24 de luni garantie

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Când comandați de la sabinaelectronice.ro, veți primi un e-mail de confirmare. Odată ce comanda dvs. este expediată, vi se vor transmite prin e-mail informațiile de urmărire pentru expedierea comenzii dvs. Puteți alege metoda de expediere preferată pe pagina Informații despre comandă în timpul procesului de finalizare.

Timpul total necesar pentru a primi comanda dvs. este prezentat mai jos:

Timpul total de livrare este calculat din momentul plasării comenzii dvs. până la momentul livrării dvs. Timpul total de livrare este defalcat în timp de procesare și timp de livrare.

Timp de procesare: Timpul necesar pentru pregătirea articolului (articolelor) dvs. pentru a fi expediate din depozitul nostru. Aceasta include pregătirea articolelor, efectuarea verificărilor de calitate și ambalarea pentru expediere.

Timpul de livrare: Timpul pentru care obiectul / elementele dvs. vor prelua tariful din depozitul nostru până la destinație.

Transportul din depozitul local este semnificativ mai rapid. Se pot aplica anumite taxe.

În plus, timpul de tranzit depinde de locul în care vă aflați și de unde provine pachetul. Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Vă vom rezolva problema cât mai curând posibil. Bucurați-vă de cumpărături!